Un singur tap accidental este suficient pentru a distribui un videoclip de TikTok către toți urmăritorii tăi.
Nu-ți face griji, există o soluție simplă pentru a retrage repostarea.
Uneori derulezi pe TikTok și degetul îți alunecă.
Înainte să-ți dai seama, urmăritorii tăi au văzut repostarea celui mai stânjenitor videoclip ajuns în pagina ta de recomandări.
Astfel de mici accidente se pot întâmpla oricui.
Dar cum poți să le anulezi?
Ar părea simplu să accesezi videoclipurile postate ca să găsești și să elimini repostarea, nu-i așa?
Ei bine, nu este atât de ușor.
Repostările apar cu eticheta ta de distribuitor în feedul urmăritorilor, însă nu se văd pe pagina ta de profil.
În schimb, le găsești în fila Repost, care apare pe contul tău doar după ce ai repostat cel puțin un videoclip.
Mergi la Profil în colțul din dreapta jos al ecranului și vei vedea fila Repost chiar sub fotografia ta de profil.
Atinge o dată pentru a vedea colecția videoclipurilor repostate de tine.
Pentru a elimina un videoclip, apasă pe el și apoi pe pictograma de distribuire.
Va apărea un meniu pop-up cu opțiunea Elimină repostarea în stânga.
Apasă acolo pentru a anula repostarea.
Dacă nu vezi fila Repost, dar vrei totuși să verifici dacă ai repostat vreun videoclip, există o altă opțiune.
Mergi la profilul tău, apasă pe cele trei linii din partea de sus, apoi alege Setări și confidențialitate > Centru de activități > Istoric vizionări.
Aici vei găsi toate videoclipurile pe care le-ai vizionat.
Alege videoclipul pe care crezi că l-ai repostat și apasă pe butonul de distribuire.
Dacă apare opțiunea Repostează, înseamnă că nu l-ai repostat.
Dacă vezi Anulează repostarea, selecteaz-o pentru a retrage repostarea.






