Cum să-ți ștergi contul de Snapchat

Cum să-ți ștergi contul de Snapchat

Ștergerea completă a contului Snapchat necesită câteva clicuri și o așteptare de 30 de zile. Iată cum poți începe.

Nu a existat niciodată un moment mai bun să renunți la Snap. Acum că termenii de utilizare ai aplicației permit folosirea selfie-urilor tale pentru reclame generate de inteligență artificială, ai și mai multe motive să lași în urmă zilele de snapping.

Dacă vrei să-ți ștergi contul, ești la doar câțiva pași distanță. Totuși, înainte de a începe, reține că ștergerea nu este imediată și nici permanentă din prima zi.

Contul tău va fi dezactivat timp de 30 de zile. În acest interval, nimeni nu te va putea contacta sau interacționa cu tine pe Snapchat. După cele 30 de zile, contul tău (inclusiv setările, lista de prieteni, Snaps, Chats și Stories, precum și informațiile despre dispozitiv și locație din baza de date a Snapchat) va fi șters definitiv.

Accesează-ți profilul, atinge pictograma de setări și selectează Setări. Derulează în jos până la Acțiuni cont și atinge Șterge contul.

Vei vedea un ecran pentru autentificarea în portalul de conturi. Selectează Șterge contul meu și introdu parola. Atinge Continuă pentru a confirma alegerea, iar apoi contul va fi marcat pentru ștergere.

Din păcate, nu poți șterge contul direct de pe un dispozitiv Android. În schimb, trebuie să te autentifici în portalul de conturi folosind un browser web și să selectezi Șterge contul meu, apoi să introduci parola.

Atinge Continuă pentru a confirma alegerea, iar contul va fi marcat pentru ștergere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top