Nu-ți pierde accesul: cum îți transferi profilul Netflix pe un cont nou

Nu-ți pierde accesul: cum îți transferi profilul Netflix pe un cont nou

Dacă Netflix a început să restricționeze partajarea parolelor, poate vrei să treci pe un abonament propriu. Acest ghid îți arată cum să îți transferi profilul astfel încât să îți păstrezi recomandările și lista de vizionare.

Dacă foloseai contul unei alte persoane, restricțiile pentru partajarea parolelor Netflix te pot speria. Poți transfera profilul la abonamentul tău și vei păstra recomandările, lista de vizionare și altele.

Procesul este puțin complicat, pentru că proprietarul contului trebuie să activeze transferul. Urmează pașii de mai jos ca să te întorci rapid la serialul Shadow and Bone.

Mai întâi, proprietarul contului trebuie să activeze transferul de profiluri. Pentru asta, trebuie să se autentifice pe Netflix și să meargă la Setări > Cont. Apoi să aleagă Activează transferul de profil din partea de jos a paginii.

Apare o fereastră nouă unde trebuie să confirme activarea transferului de profil. Selectează Permite, iar serviciul de streaming spune că funcția va fi disponibilă în două zile.

Totuși, nu trebuie neapărat să aștepți atât. Proprietarul contului poate deschide emailul de confirmare primit și să apese pe Activează imediat. Astfel transferul de profiluri va fi disponibil instantaneu.

Odată activată funcția, poți începe transferul profilului.

Reține că nu poți muta un profil Kids. Pentru celelalte profiluri, intră la Setări > Cont și selectează profilul pe care vrei să-l muți.

În meniul care apare, derulează până la Transferă acest profil și apasă Transferă.

Pe pagina următoare vei vedea instrucțiunile. Apasă Următorul.

Primul pas este să introduci adresa de email și parola care vor fi asociate contului nou, apoi apasă din nou Următorul. Anterior nu se putea trimite profilul către un email deja folosit de un abonament, însă acum poți folosi orice cont dorești.

Următorul pas este să alegi planul de abonament, de la categoria cu reclame până la Premium. Analizează ofertele și decide ce ți se potrivește.

În final, introdu informațiile de plată. Vei primi un email de confirmare și vei putea începe să vizionezi.

De asemenea, proprietarul fostului cont Netflix va primi o confirmare că ai transferat profilul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top